Rovnou na obsah Rovnou na menu
Menu
Město Starý Plzenec

Dobrý den, jsem chatbot a jsem tu pro vás! Klikněte na ikonu a napište mi dotaz.

S čím Vám můžeme pomoci?

rozšířené vyhledávání
Mapa webu

58. Skautský oddíl sluneční údolí

58. Skautský oddíl sluneční údolí 1

Skautský oddíl ve Starém Plzenci
Raisova 96
332 02 Starý Plzenec

Jsme smíšený skautský oddíl působící ve Starém Plzenci, který nabízí dětem a mladistvým možnost smysluplně trávit volný čas. Naším cílem je pomáhat rozvíjet jejich samostatnost, vzájemnou spolupráci a budovat pevné přátelské vztahy. Skauting učí praktickým dovednostem, prohlubuje vztah k přírodě a vede k odpovědnosti vůči sobě i okolnímu světu. Členové oddílu se pravidelně scházejí na schůzkách, vyrážejí na víkendové výpravy a účastní se letních táborů. Během těchto aktivit získávají cenné zkušenosti, překonávají nové výzvy a posilují týmového ducha. Program je vždy přizpůsoben věku a schopnostem účastníků, ať už jde o nejmladší děti nebo starší členy, kteří se již  zapojují do organizace aktivit. Skauting není jen volnočasová aktivita, ale životní cesta, která pomáhá formovat charakter, rozvíjet odvahu a vytvářet hodnoty důležité pro silnou a soudržnou společnost. Přidejte se k nám a objevte svět plný dobrodružství, přátelství a osobního rozvoje! 

Více informací naleznete na: https://www.slunecniudoli.cz/#/

tel.: +420 737 858 389, e-mail: slunecniudoli@email.cz

Datum vložení: 26. 2. 2019 9:19
Datum poslední aktualizace: 15. 3. 2025 10:53
Autor: Eva Vlachová

Mohlo by Vás zajímat

Mobilní aplikace

Aktuální informace od nás
Přímo ve vašem telefonu
Více o aplikaci
Stáhněte si naši mobilní aplikaci na