Městský úřad Starý Plzenec
Smetanova 932
332 02 Starý Plzenec
IČ: 00257257
Dobrý den, jsem chatbot a jsem tu pro vás! Klikněte na ikonu a napište mi dotaz.
Jsme smíšený skautský oddíl působící ve Starém Plzenci, který nabízí dětem a mladistvým možnost smysluplně trávit volný čas. Naším cílem je pomáhat rozvíjet jejich samostatnost, vzájemnou spolupráci a budovat pevné přátelské vztahy. Skauting učí praktickým dovednostem, prohlubuje vztah k přírodě a vede k odpovědnosti vůči sobě i okolnímu světu. Členové oddílu se pravidelně scházejí na schůzkách, vyrážejí na víkendové výpravy a účastní se letních táborů. Během těchto aktivit získávají cenné zkušenosti, překonávají nové výzvy a posilují týmového ducha. Program je vždy přizpůsoben věku a schopnostem účastníků, ať už jde o nejmladší děti nebo starší členy, kteří se již zapojují do organizace aktivit. Skauting není jen volnočasová aktivita, ale životní cesta, která pomáhá formovat charakter, rozvíjet odvahu a vytvářet hodnoty důležité pro silnou a soudržnou společnost. Přidejte se k nám a objevte svět plný dobrodružství, přátelství a osobního rozvoje!
Více informací naleznete na: https://www.slunecniudoli.cz/#/
tel.: +420 737 858 389, e-mail: slunecniudoli@email.cz
Mohlo by Vás zajímat