Rovnou na obsah Rovnou na menu
Menu
Město Starý Plzenec

Dobrý den, jsem chatbot a jsem tu pro vás! Klikněte na ikonu a napište mi dotaz.

S čím Vám můžeme pomoci?

rozšířené vyhledávání
Mapa webu

14) Modernizace informačního systému hradu Radyně.

14) Modernizace informačního systému hradu Radyně.  1

Nedoporučujeme zařadit do PaR na základě jednání OSHR a KSRPP bylo dohodnuto vypracovat návrh projektu na sjednocení informací a vizuální stránky informačních tabulí ve spolupráci ZPČ muzeem.
Bude hrazeno z jiných zdrojů.

Popis:

• V návaznosti na texty zpracované pro audio průvodce hradu Radyně (1.brána, severní nádvoří, dvorek-vyhlídka, cisterny, východní palácovitá věž, palác hranatá věž, prevét) navrhujeme jednotlivá stanoviště kamennými či dřevěnými sloupky s QR kódy, tak aby si návštěvníci informace mohli stáhnout přímo na místě bez nutnosti půjčovat si audiozařízení v Centru pro turisty.
  • Také pro vnitřní prostory hradu navrhujeme vytvořit audio průvodce doplněného o QR kódy v jednotlivých částech hradu. Vznikne tak ucelený a uživatelsky přívětivý informační systém pro návštěvníky hradu Radyně přímo na místě.
  • Dále navrhujeme nově zbudovat dvě informační tabule (severní nádvoří a purkrabství). Na informační tabuli severního nádvoří je možné umístit informace o severním nádvoří a vchodu do hradu, na tabuli purkrabství (dvorek-vyhlídka) informace o purkrabství a studnách.

Umístění:

• Hrad Radyně

Přínos do veřejného prostoru

Ucelený a uživatelsky přívětivý informační systém pro návštěvníky hradu Radyně.

Předpokládaná cena projektu

150 000.- 200 000.-Kč

Datum vložení: 24. 2. 2022 14:12
Datum poslední aktualizace: 25. 2. 2022 21:13
Autor: Marek Vávra

Mohlo by Vás zajímat

Mobilní aplikace

Aktuální informace od nás
Přímo ve vašem telefonu
Více o aplikaci
Stáhněte si naši mobilní aplikaci na